Om Fairwool

Garnbutikken flytter tl nye lokaler og er derfor lukket til og med efterårsferien (uge 42)

Forudbestilt garn kan afhentes efter aftale. send sms til 60562696

Velkommen til Fairwool - en  bæredygtigt garnbutik med fokus på økologi, dyrevelfærd, etik og nærvær. 

Mit navn er Rikke. Jeg er uddannet jordemoder og mor til seks helt fantastisk dejlige børn. Jeg har i mange år været optaget af at leve så bæredygtig som muligt, så da jeg for nogle år tilbage begyndte at strikke, gik jeg med det samme på jagt efter en økologisk garnbutik, hvor jeg kunne finde et udvalg af lækkert økologisk garn til mine strikkeprojekter. Jeg måtte dog hurgtig indse at økologisk garn ikke var så let at finde og slet ikke i et bredt udvalg. 

I 2018 besluttede jeg mig derfor for selv at bringe økologi og håndarbejde sammen på et sted - på fairwool - så vi der både elsker håndarbejde og bæredygtighed har en garnbutik at gå i. Selvom fairwool er en netbutik, så vægter jeg stadig nærvær højt og jeg sætter stor pris på en hyggelig kommunikation med jer der handler her.  

Hos fairwool forhandler jeg nu et bredt udvalg af økologisk og bæredygtigt garn og andet håndarbejdsudstyr. Jeg lægger stor vægt på at alt garn hos fairwool skal være uden sundhedsskadelige restkemikalier, så hverken du der strikker, eller den du strikker til, udsættes for skadelige kemikalier eller tungmetaller. Derudover er det vigtigt at garnet er produceret på en måde som tager hensyn til både mennesker, dyr og miljø. 

Her du kendskab til et økologisk garn eller andet bæredygtigt håndarbejdstilbehør, som du ønsker at jeg skal tage ind hos fairwool, så er du altid velkommen til at sende mig en mail, en sms, en besked på instagram eller du kan give mig et opkald på telefonen. 

Jeg arbejder jeg løbende med at designe og skrive strikkeopskrifter, som også har bæredygtigheden i fokus.  Smukke og tidløse strikkedesigns, som både har lang brugstid og samtidig kan gå i arv igen og igen.

HVOR

Fairwool har til huse på en gammel firelænget gård i Brundby på Samsø.  Her har jeg, ud over netbutikken, indrettet en hyggelig lille butik midt i vores eget hjem, for på den måde kan fairwool og familieliv lettere gå hånd i hånd. 

HVEM ER VI

Rikke Ørum

Er kvinden bag Fairwool. Rikke er gift med Thomas, mor til seks skønne børn, økonørd, strikkenørd og uddannet jordemoder ( nogen vil måske mene at de mange børn er en erhvervsskade ). Det er Rikke der står for Fairwools superhyggelige butik på Samsø og for netbutikken du besøger lige nu. Rikke er som regel også kvinden bag kameraet og det er derfor hun sjældent kan ses på billederne.

Thomas Thode

Er gift med Rikke, far med stort F, uddannet skovfoged og mindst lige så stor en økonørd som Rikke. Han er gårdens altmuligmand, og alt det altmuligt han hele tiden går og gør, forgår som regel med børnene i hælene. Thomas passer vores dyr og køkkenhaven, så vi kan få god, hjemmedyrket mad. Det er også Thomas der pakker din pakke og sender den, når du har bestilt garn eller opskrifter på nettet.